Foglalási tudnivalók

Önök az időpontfoglaló alkalmazással 30 napra előre foglalhatnak időpontot. Az időpontfoglalás során ügyvédeink által nyújtott jogi szolgáltatások között lehet választaniuk. Önök a foglalás során nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat megadhatják. A személyes adatok megadása nem kötelező, azonban ezek hiánya esetén az időpont esetleges módosulásáról nem tudjuk Önöket értesíteni. Az elérhetőségi adatok hiányában a visszaigazolás, az időpont megerősítése nem lehetséges az alkalmazáson keresztül.

Visszaigazolás

Az időpontfoglaló alkalmazáson keresztül Ön előzetesen lefoglal egy időpontot. Az előzetes időpontfoglalásról egy elektronikus tájékoztató üzenetet fog kapni. Az elektronikus üzenetet követően az Önök által kiválasztott ügyvéd külön üzenetben is visszaigazolja az Ön részére az időpontot. A visszaigazolás történhet a naptár alkalmazáson keresztül, illetve az Ön által megadott elérhetőségekre esően. A külön visszaigazolásban tájékoztatjuk Önt a jogi tanácsadási konzultációs óradíjunkról.

Hogyan módosíthatja a már lefoglalt időpontot?

Ha valamilyen akadály merülne fel, és nem tudna az előzetesen lefoglalt és visszaigazolt időpontban részt venni a konzultáción, akkor kérjük, hogy arról minél előbb legyen szíves bennünket tájékoztatni. A lemondás díjmentes, azonban többszöri lemondást követően már előfordulhat, hogy nem fogjuk visszaigazolni az időpontfoglalást. Fenntartjuk a lehetőséget arra, hogy a már általunk visszaigazolt, és az Ön által lefoglalt időpont módosíthassuk.