Hatékonyság. Megbízhatóság. Partnerség.

Számunkra a legfontosabb, hogy a hozzánk forduló ügyfelek bennünk olyan megbízható partnerre találjanak, akikre jogi ügyeiket rábízhatják, ezáltal biztonságban érezve magukat.
Irodánk specialitása, hogy igyekszünk lépést tartani a technika fejlődésével, célunk a minél kényelmesebb és biztonságosabb ügyintézés. Ezért az ügymenet során készülő dokumentumokat elektronikusan, az ügyfél számára is hozzáférhetően tároljuk. Így lehetősége nyílik, hogy bárhonnan és bármikor letöltse hivatalos dokumentumait, melyeket természetesen az adatbiztonsági előírásoknak megfelelően kezelünk.

Az ügyfeleinkkel való együttműködés során körültekintően ügyelünk az ügyvédekre irányadó törvényi előírások, illetve a Magyar Ügyvédi Kamara szabályzataiban rögzített követelmények betartására. Az ügyvédi megbízás vállalásának feltételeiről az alábbi gombra kattintva olvashat bővebben.

Elolvasom
dr. Lopota Viktor

Dr. Lopota Viktor ügyvéd

európai-jogi szakjogász

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem 2001-ben. A jogi pályámat a Debreceni Földhivatal Ingatlan-nyilvántartási Osztályán kezdtem jogtanácsosként, majd 2003-ban az Ingatlan-nyilvántartási Osztály vezetője lettem, amely feladatkört egészen 2015-ig betöltöttem. 2005-ben európai-jogi szakjogász végzettséget szereztem, majd jogi szakvizsga követelményeit teljesítettem. Az ingatlanjog területén speciális tapasztalattal rendelkezem, különösen a termőföldek forgalmával foglalkoztam mélyrehatóan. Az ügyvédi tevékenységemet 2015-ben kezdtem, szakterületem a termőföldek adásvétele, haszonbérbeadása.  Az ingatlanok adásvételéhez kapcsolódóan számtalan jogügyletben vettem részt, illetve vagyonjogi szerződések kidolgozásában rendelkezem egyedi tapasztalatokkal.

arany telefon ikon
+36 20 455 3245
arany boríték ikon
lopotav@gmail.com
dr. Mező István ügyvéd pprtréja

Dr. Mező István ügyvéd

európai-jogi szakjogász, közbeszerzési jogi szakjogász 

2001-ben végeztem a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd 2005-ben jogi szakvizsgát tettem.  Tíz évig dolgoztam a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanársegédként, és emellett saját ügyvédi praxisomat is folytattam. 2011-2015 között jogtanácsosként, majd jogi igazgatóként dolgoztam a BVK Holding Zrt-nél Budapesten. Az ügyvédi irodámat 2018-ban indítottam újra, partnerségben dr. Lopota Viktor ügyvéddel. Pályám során széleskörű tapasztalatra tettem szert társasági jog, cégjog, szerződési jog, illetve a munkajog területén.

Forduljon hozzám bizalommal, ha érdekeit jogvitában kell érvényesítenie, megvédenie, vagy cége jogi képviseletét kell ellátni.

arany telefon ikon
+36 70 252 7950
arany boríték ikon
drmezoistvan@gmail.com
arany linkedin ikon
LinkedIn profil
dr fafula krisztina ugyved

Dr. Fafula Krisztina ügyvéd

európai-jogi szakjogász

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem jogi diplomát 2001. évben. Ezt követően a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán dolgoztam bűnügyi vizsgálóként. 2002. évtől a Debreceni Városi Ügyészségen folytattam munkámat, majd 2005. évben jeles eredménnyel jogi szakvizsgát tettem és a Debreceni Városi majd Járási Ügyészségen teljesítettem szolgálatot.

2006-ban európai- jogi szakjogász végzettséget szereztem. 2010-től a Debreceni Nyomozó Ügyészségen nyomozó ügyészként folytattam ügyészi pályafutásom, 2018. évtől pedig a Debreceni Járási Ügyészségen. 2010-ben kriminalisztikai, 2014-ben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és BM Oktatási Képzési és Tudományszervezési Főigazgatóság által szervezett nyomozó ügyészek kriminalisztikai képzését is elvégeztem.

Ügyvédi tevékenységemet 2021-ben kezdtem meg. Szakterületem a büntetőjog. Rendőrségi és közel két évtizedes ügyészségi szakmai tapasztalattal, egyedi ismeretekkel rendelkezem bűncselekmények felderítése, vizsgálata, nyomozása körében, valamint komoly tárgyalótermi tapasztalattal rendelkezem a büntetőügyek bírósági előtti képviseletében. Ezen ismeretek és tudás birtokában széleskörű rálátással bírok a büntetőügyekben eljárók munkájára, melynek köszönhetően kiemelkedő szakmai színvonalon tudom képviselni és védelmét ellátni.

arany telefon ikon
+36 30 436 8603
arany boríték ikon
fafula.krisztina@gmail.com