Hatékonyság. Megbízhatóság. Partnerség.

Számunkra a legfontosabb, hogy a hozzánk forduló ügyfelek bennünk olyan megbízható partnerre találjanak, akikre jogi ügyeiket rábízhatják, ezáltal biztonságban érezve magukat.
Irodánk specialitása, hogy igyekszünk lépést tartani a technika fejlődésével, célunk a minél kényelmesebb és biztonságosabb ügyintézés. Ezért az ügymenet során készülő dokumentumokat elektronikusan, az ügyfél számára is hozzáférhetően tároljuk. Így lehetősége nyílik, hogy bárhonnan és bármikor letöltse hivatalos dokumentumait, melyeket természetesen az adatbiztonsági előírásoknak megfelelően kezelünk.

Az ügyfeleinkkel való együttműködés során körültekintően ügyelünk az ügyvédekre irányadó törvényi előírások, illetve a Magyar Ügyvédi Kamara szabályzataiban rögzített követelmények betartására. Az ügyvédi megbízás vállalásának feltételeiről az alábbi gombra kattintva olvashat bővebben.

Elolvasom

Dr. Lopota Viktor ügyvéd

európai-jogi szakjogász

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem 2001-ben. A jogi pályámat a Debreceni Földhivatal Ingatlan-nyilvántartási Osztályán kezdtem jogtanácsosként, majd 2003-ban az Ingatlan-nyilvántartási Osztály vezetője lettem, amely feladatkört egészen 2015-ig betöltöttem. 2005-ben európai-jogi szakjogász végzettséget szereztem, majd jogi szakvizsga követelményeit teljesítettem. Az ingatlanjog területén speciális tapasztalattal rendelkezem, különösen a termőföldek forgalmával foglalkoztam mélyrehatóan. Az ügyvédi tevékenységemet 2015-ben kezdtem, szakterületem a termőföldek adásvétele, haszonbérbeadása.  Az ingatlanok adásvételéhez kapcsolódóan számtalan jogügyletben vettem részt, illetve vagyonjogi szerződések kidolgozásában rendelkezem egyedi tapasztalatokkal.

arany telefon ikon
+36 20 455 3245
arany boríték ikon
lopotav@gmail.com

Dr. Mező István ügyvéd

európai-jogi szakjogász, közbeszerzési jogi szakjogász 

2001-ben végeztem a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd 2005-ben jogi szakvizsgát tettem.  Tíz évig dolgoztam a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanársegédként, és emellett saját ügyvédi praxisomat is folytattam. 2011-2015 között jogtanácsosként, majd jogi igazgatóként dolgoztam a BVK Holding Zrt-nél Budapesten. Az ügyvédi irodámat 2018-ban indítottam újra, partnerségben dr. Lopota Viktor ügyvéddel. Pályám során széleskörű tapasztalatra tettem szert társasági jog, cégjog, szerződési jog, illetve a munkajog területén.

Forduljon hozzám bizalommal, ha érdekeit jogvitában kell érvényesítenie, megvédenie, vagy cége jogi képviseletét kell ellátni.

arany telefon ikon
+36 70 252 7950
arany boríték ikon
drmezoistvan@gmail.com
arany linkedin ikon
LinkedIn profil